• Header Stormid

U kunt bij StormID terecht voor het ontwerpen van uw huisstijl, logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, magazine, website, poster, advertentie, nieuwsbrief, flyer, bedrijfsfolder, sticker, presentatiemap, abri, verpakking, belettering, tickets en merchandise artikelen. Eigenlijk is alles in overleg mogelijk! Aan de hand van uw aanvraag stuur ik u een fixed price offerte. Bij akkoord starten we met het ontwerpproces.

Aan de hand van de verkregen informatie worden een aantal (voorafgesproken) voorstellen gemaakt. Na het bepalen van de uiteindelijke richting werkt StormID de voorstellen uit tot een product waar u tevreden over bent.

STRAKKE DEADLINE? Ik ontwerp uw reclame-uiting volgens uw wensen en deadline! Heeft u iets met spoed nodig? Geen probleem voor StormID...ik zorg er voor dat het op tijd klaar is! Heb ik uw logo en huisstijl ontworpen dan wordt dit alleen maar gemakkelijker. Bespaar tijd: ik lever uw bestanden kant-en-klaar aan bij de drukker die bij u past.

VASTE PRIJS
Om achteraf niet voor verrassingen te komen staan werk ik met een vaste prijzen. Mail uw aanvraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik bel u zo spoedig mogelijk terug om de mogelijkheden te bespreken.  

 • Logo Ontwerp & restyle

  Logo ontwerp
  Uw logo en bijbehorende huisstijl zijn het uithangbord van uw onderneming, hiermee onderscheidt u zich van uw concurrenten en zorgt u voor een herkenbare uitstraling. Een logo laat samen met de huisstijl een eerste indruk achter bij uw klanten en is hierdoor van onschatbare waarde voor uw bedrijf. Een sterk logo geeft een onderneming zijn gezicht, een herkenbaar gezicht dat vertrouwen en kwaliteit uitstraalt maar ook uitnodigt tot lezen of kopen. Een gezicht dat bovendien terugkomt op alle communicatie-uitingen zoals visitekaartjes, briefpapier, de social media kanalen en de website.

  Logo rigter

  Logo rigter

  Logo WVB

  Logo WVB

  Logo kimshairdesign

  Logo kimshairdesign

  Logo knussekamertje

  Logo knussekamertje

  Logo modetheater

  Logo modetheater

  Logo boebies

  Logo boebies

  Logo oechies

  Logo oechies

  Logo margadant

  Logo margadant

  Logo dickbv

  Logo dickbv

  Logo cocon

  Logo cocon

  Logo vandenberg

  Logo vandenberg

  Logo vandaag

  Logo vandaag

 • Huisstijl

  De betrouwbaarheid van een bedrijf, product of merk begint met een professioneel ontworpen logo, gevolgd door briefpapier, visitekaartje en envelop. Voor een professionele en betrouwbare uitstraling is het belangrijk dat de eenheid bewaakt wordt in al uw reclame-uitingen voor uw onderneming, product of dienst. Denk aan gebruik van logo, typografie, beelden en kleurgebruik zodat uw visitekaartjes, briefpapier, folders, flyers en advertenties er altijd professioneel uitzien.

  Investeren in een huisstijl verdient zichzelf terug. Denk maar eens aan de keren dat je een slap visitekaartje met lelijke print van iemand anders hebt gekregen. Die maakte daarmee geen goede indruk. Als ik een huisstijl ontwerp beginnen we meestal bij het visitekaartje. Die dankt zijn naam hier immers niet voor niets aan. Een visitekaartje laat niet alleen aan de (potentiële) klant zien dat deze te maken heeft met een serieuze en betrouwbare partij, maar kan ook helpen bij hoe een medewerker naar het bedrijf kijkt. Een huisstijl ontwerp is belangrijk voor elk bedrijf, omdat visitekaartje, briefpapier en envelop als het ware een ambassadeur. Het komt letterlijk bij de klant over de vloer.

  Bij het ontwerpen van een huisstijl moet goed in de gaten worden gehouden dat het de kernwaarden van het bedrijf onderstreept en/of versterkt. Hoe gaat StormID te werk? Liet je StormID het logo ontwerpen, dan beschik ik al over de bestanden, anders ontvangen ik deze graag in .eps formaat. We werken dus vanuit het logo en zorgen dat deze goed zichtbaar is op alle onderdelen van de huisstijl. Bovendien gebruiken we de kleuren uit het logo en gebruiken het font van het logo. Niet in alle gevallen, want niet alle lettertypes van een logo kunnen worden gebruikt in huisstijl ontwerpen. We gaan dan op zoek naar een passend leesbaar lettertype. We zullen enkele varianten in ontwerp van het visitekaartje voorleggen en zodra je je voorkeur hebt vastgesteld gaan we verder met briefpapier, envelop andere uiteraard ook brochure ontwerpen en folder ontwerpen. Als alles is voltooid zorg ik voor de drukbestanden en kan alles naar de drukker.  

 • Reclame-uitingen

  Van klein tot groot Of het nu gaat om een kleine flyer of grote brochure al onze ontwerpen moeten onderscheidend en speciaal voor uw doelgroep gemaakt worden. StormID is sterk met het ontwerpen van de juiste boodschap. Een flyer is altijd een goed en betaalbaar middel om mee te adverteren. Door zijn compacte formaat, vorm en uitstraling is het een goed promotiemiddel voor bijvoorbeeld een beurs of een straatactie.

  Folder
  Een online en/of offline folder blijft een belangrijk middel om uw klanten te informeren en nieuwsgierig te maken naar uw product of dienst. Bent u opzoek naar iets waarin uw bedrijfsinformatie naar voren komt of wilt u een selectie van uw producten tonen? Dan is vooral het juiste design, ontwerp en content de manier om op te vallen.

  Brochure
  Een goed beeld over uw producten, diensten en bedrijf kunt u kwijt in een brochure of catalogus. Laat uw klanten nieuwsgierig worden naar u! Of het nu gaat om een product brochure, bedrijfsvoorstelling, promotionele brochure etc. StormID kan voor elk soort brochure een passend en creatief ontwerp maken welke hoort bij uw bedrijf en doelgroep. Deze kan zowel voor online of offline vervaardigd worden.

  Advertentie
  Wek intresse! Zorg dat uw advertentie gelezen word door op te vallen in kleur, ontwerp en tekst. StormID doet dit door haar creatieve ontwerpen. Over hoe het aangeleverd moet worden hoeft u zich niet druk te maken. Geef de contactpersoon door van de drukker / uitgever en StormID regelt dat het op de juiste manier word aangeleverd.

  Naast het gewone ontwerp als visitekaartjes, advertenties, folders en brochures werkt StormID ook graag aan andere (een selectie) producten:
  • Posters, menukaarten restaurant, offertemappen, belettering auto en gevel, bedrijfskleding en wat u maar wilt. Alle is in overleg mogelijk!

  Op u verzoek verzorg ik het gehele pakket van ontwerp tot drukwerk.  

 • Drukwerk

  Kantoordrukwerk
  Er wordt dagelijks veel drukwerk gebruikt binnen uw bedrijf. Ik zorg voor het ontwerp en de realisatie 
van het drukwerk. Uiteraard in uw huisstijl en voor een betaalbare prijs.

  Promotiedrukwerk
  Bereik uw (potentiële) klanten op een doeltreffende manier!
 StormID verzorgt het ontwerp en drukwerk van uw flyer of folder en werkt samen met een reclameverspreider
in de regio. Vraag eens vrijblijvend een offerte aan.

  Reclamemateriaal
  StormID levert reclamemateriaal op maat. U wilt uw bedrijfsactiviteiten natuurlijk kenbaar maken
bij zoveel mogelijk mensen. Denk eens aan belettering van uw auto of kleding met uw bedrijfslogo.

  – Reclameborden

  – Belettering (auto, gevel, muurstickers)

  – Raamfolie glasets (etalage, voordeur)
  
– Roll-up banners
  
– Spandoeken
  
– Relatiegeschenken met uw bedrijfslogo

  – Bedrijfskleding met uw logo 

  Soms wilt u in kleine oplagen bestellen. Gewoon omdat u vooruit kunt met een klein aantal 
of omdat u geregeld uw prijslijst of cursusmateriaal up-to-date wilt houden. Dan is digitaal printen de uitkomst! U kunt onderstaande items full colour laten printen in elke gewenste oplage: 

  – Visitekaartjes

  – Briefpapier

  – Vervolgpapier

  – Enveloppen

  – Flyers

  – Folders  
  – Posters (full colour t/m A0+)

  – Menukaarten

  – Gelegenheidskaarten  

 • Gelegenheidskaarten

  Voor elke gelegenheid ontwerp ik uw persoonlijke uitnodigingskaart. Ook geef ik advies over lettertypen, indeling van de kaart en papiersoort. Het printen van adresetiketten is ook mogelijk.

  - Huwelijk 

  - Geboorte

  - Verhuizing

  - Housewarming
  
- Jubileum 

  - Verjaardag 

  - Pensioen
  
- Open Huis

  - Netwerkavond

  - Bedankje  
  - Kerstkaarten etc.