• Header Stormid

Mijn naam is Simone Storms, 35 jaar en het gezicht van StormID. Creatief zijn is niet aan te leren… het is een passie en wat is er nu leuker om van je hobby je werk te kunnen maken. StormID is een studio voor grafische vormgeving en webontwerp. In een informele, ongedwongen sfeer doe ik waar ik het beste in ben: goed, mooi en snel werk leveren, zonder de professionaliteit te verliezen!

Ik bedenk, ontwerp, geef vorm en geef advies op het gebied van communicatie uitingen; huisstijlen, logo’s, visitekaartjes, websites, brochures, flyers, affiches, autobedrukkingen, gevelreclame, trouwkaarten, geboortekaartjes en nog veel meer… Een klein of groot bedrijf, veel of weinig budget, een startende of gevestigde onderneming zijn geen criteria voor het slagen of falen van uw media-uitingen.

Het draait om een frisse kijk, simpele oplossingen en het stellen van haalbare doelen. Naast mijn eigen klanten, werk ik ook op freelance basis voor verschillende reclamebureaus, drukkerijen en ICT bedrijven. Je kan de richting van de wind niet veranderen, wel de stand van je zeilen…daarbij staat StormID voor u klaar!

Interesse? Bel of mail gerust voor een afspraak, ik kom graag bij u langs.