• Header webdesign

RESPONSIVE WEBDESIGN EEN GOEDE BALANS TUSSEN GRAFISCHE VORMGEVING & TECHNIEK

Bij webdesign zorgen wij voor een gestructureerde en gebruiksvriendelijke website. We kijken naar wat de klant wenst en hoe hij het liefst navigeert over uw site en daarnaast bouwen wij de site zo, dat uw product en boodschap een maximale impact hebben. De meeste websites hebben een herkenbare structuur. Links bovenin staat het logo, rechts bovenin het menu, onderin de contactgegevens. Dit heeft uiteraard een reden, want je leest nu eenmaal van links naar rechts, dus is het raadzaam om je naam gelijk zichtbaar te maken. Het liefst met een pakkende pay-off.

Responsive
Of je nu kijkt op je tablet, smartphone of desktop, een website moet overal leesbaar zijn, dit heet responsive webdesign. Ruim 60% van de bezoekers komt tegenwoordig binnen via een telefoon of tablet. En sinds dit jaar heeft Google haar zoekmachines zo aangepast dat websites die niet responsive zijn minder worden geïndexeerd en hierdoor lager in de zoekmachines uitkomen. Visual design Een website zegt wie u bent als bedrijf en wat u een (potentiële) klant te bieden heeft. Daarom is het belangrijk om een huisstijl vast te leggen en deze door te voeren in al uw uitingen, waaronder uw website. Het moet één plaatje worden. Eén verhaal. Dat niet alleen functioneel is, maar het liefst ook de bezoeker nieuwsgierig maakt en overtuigd.

Voor vragen en hulp staan we u altijd graag te woord. De prijzen voor een website lopen uiteen en zijn afhankelijk van de wensen. Aan de hand van uw aanvraag stuurt StormID u een fixed price offerte, zodat u niet voor verrassingen achteraf komt te staan.